keskiviikko 21. elokuuta 2024

Aikuisen naisen ballerinasukat

 

 

Blogi on uinunut ruususen unta lähestulkoon koko kesän. Ei ole kovin paljon ollut ylimääräistä jaksamista, että olisin tänne neuleistani juttuja runoillut. Tämä suvi on mennyt palautellessa ja voimia kerätessä. Elämä kun ei aina, valitettavasti, anna pelkkää shampanjaa ja vaahtokarkkeja, vaan välillä tulee niskaan kuormakaupalla kuraa ja tulikiviä, halusi sitä tai ei. Mutta tärkeintä on kuitenkin se, että ei jää rypemään kuralammikkoon vaan punkeaa itsensä sieltä pois. Vähän kerrallaan. Pienin askelin eteenpäin.

 


Neuleita on syntynyt kesän aikana jonkun verran. Tai aika paljonkin itseasiassa, kun tarkemmin miettii. Osa on semmoisia pitkän ajan projekteja, jotka on aloitettu puoli vuotta sitten ja saatettu loppuun kesän kuluessa. Osa on aloitettu silloin puoli vuotta sitten ja homma jatkuu edelleen.


 

Niinkuin esimerkiksi nämä villasukat. Homma on otettu puikoille viime joulun aikoihin ja pikkuhiljaa edeten saatettu valmiiksi kesän korvilla. Turha näitä hommia on kiirehtiä, kyllä ne valmiiksi tulee. Joskus.😃

 

Olisinkohan jonain iltahetkenä Pinterestiä selatessa törmännyt kuvaan näistä sukista. Ohjetta en kuitenkaan ahkerasta etsimisestä huolimatta löytänyt. Joten näiden tikuttelu on tuumailtu ja pähkäilty ihan omatoimisesti. Vähän meinasivat aiheuttaa päänvaivaa ja lisää harmaita hiuksia. Mutta sukat syntyivät. Eivät nyt ehkä ihan mallikelpoiset, hieman tuotekehittelyä kaipaisivat, mutta omaan käyttöön ihan riittävän hyvät.

Neuloin sukat ihan normaaliin villasukka tyyliin tuohon "nilkkaremmiin" asti. Sen jälkeen neuloin mustan pohjan ja harmaan päällisen erikseen tasona molemmat. Mustassa "tossun kärjessä" yhdistin taas kaikki silmukat ja neuloin sukan loppuun jälleen ihan perinteiseen tapaan. 

Lopuksi ompelin mustan ja harmaan osan sivuistaan yhteen. 

Nyt jos jollain on tiedossa jokin järkevämpi tapa toteuttaa tämän tapaiset sukat, niin laittakaapa kommenttia. Olisi kiva kuulla, jos tämmöiset sukat voisi toteuttaa jollain toisellakin tavalla.

 


 Pitäkäähän huolta itsestänne ja toisistanne! Ja nautitaan vielä elokuun lämpöisistä päivistä.

💛

Mari