perjantai 23. helmikuuta 2024

Säärystimet

 

Neuloinpa itselleni säärystimet. Muutaman talven olen ajatustasolla aihetta kypsytellyt ja nyt oli sitten se hetki, kun ajatus muotoutui ihan konkreettiseksi teoksi. Hyvänä kimmokkeena tosin oli nuo muutamat vähän kipakammat pakkasjaksot mistä ollaan tänä talvena saatu nauttia. 

 


Ja kylläpä ovat kivat ja lämpöiset. 

 

 

Toteutin nämä ensimmäiseni ihan tylsästi mustasta seiskaveikasta. 56 silmukkaa ja alkuun ja loppuun joustinta ja siihen väliin oikeilla ja nurjilla silmukoilla tuommoista kivaa pintaneuletta. Yksinkertaisesti kaunista. 

 

 

Nyt kun pääsin säärystinten makuun, niin seuraavat voisivat olla vähän reippaamman väriset. Ehkä. Ei mitään raitoja kuitenkaan. Ja joku pitsineulejuttu voisi olla kiva. Minkälaisia säärystimiä te muut ootte tehneet?Tämä viikko ollaan dipl.inssin kanssa hiihtolomailtu pohjoisessa. On hiihdetty, hiihdetty ja sitten vielä hiihdetty. Ja minä kun en edes pidä hiihtämisestä. Muka.😂 Nyt täytyy sen verran tunnustaa, että välillä on ollut havaittavissa jopa hienoista nauttimista, kun olen noilla hiihtoreissuillani käynyt. Saattaahan tässä käydä niinkin, että alan kohta tykätä hiihtämisestä. Vielä en sitä uskalla ihan myöntää, ettei tule paineita.😁

  Neulonut olen sen verran, että sain pitkään työn alla olleen Pohjolan emäntä -neuleeni valmiiksi. Jees! Vähän jo ehkä tuskastuin sen kanssa, kun tuntui ettei etene mihinkään. Kotiin viemisinä lomareissusta on sitten viimeistelyä vailla oleva neule. 

 


Täällä jatketaan vielä lomailua muutama päivä ja sitten auton keula kohti etelää ja kotia.

Mukavia helmikuun viimeisiä päiviä ja tervetuloa maaliskuu!

💛

Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️