perjantai 18. helmikuuta 2022

Hiirenhammasreunuksia ja raitoja


 

Yllättääkö, jos kerron, että taas on pudonnut puikoilta villasukat. 

Ensi vilkaisulla näyttää siltä, että kyseessä olisi varsin tavalliset villasukat. Vaan voi miten väärässä onkaan, jos näitä pitää tavallisina sukkasina. Sillä nämä ovat hyvin erityiset.


 

Sukat on tehty erittäin tarkasti erään hyvin läheisen ja erityisen henkilön toiveiden mukaan. Värien valinta oli tässä projektissa äärimmäisen tarkka prosessi, jota sain ilokseni seurata vierestä. Ja kun ne oikeat värit vihdoin löytyivät, niin innostus oli valtaisaa. Itseenkin tarttui sellainen hykerryttävän iloinen tunne ja kutkuttavan odottava fiilis uudesta työstä ja toisen toiveiden täyttämisestä. Uskoisin, että ainakin aika moni lankahamsteri ja neuloosiin sairastunut tunnistaa kyseiset tunteet. 

 


 Nämä lämpimät villasukat on neulottu seiskaveikan langoilla mausteena suuri määrä rakkautta.  Malli on tämän erityisen henkilön suunnittelema jonka parhaani mukaan siirsin puikoille. Tuo varren hiirenhammasreunus on aika söpö yksityiskohta muuten aika simppeleissä sukissa. 

Mutta värit ovat ne mitkä näissä sukissa ovat pääosassa.Ja koska talvi vaan tuntuu jatkuvan ja jatkuvan, niin villasukille kyllä riittää käyttöä vielä pitkään. Ja tuleehan se talvi kuitenkin taas jossain vaiheessa uudestaan. Kerta vuoteen kai se on ollut tapana. Ja joskus vielä toisenkin kerran, juhannuksena.😂


Letkeää perjantai-iltaa ja mukavaa viikonloppua ihan jokaiselle!

💛

Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️