lauantai 16. helmikuuta 2019

Arkiston kätköistä 2: Pikkuiset betonisaappaat











Välillä on kiva tehdä jotain ihan muuta kuin mitä yleensä tekee. 
Kokeilla jotain aivan uutta ja poistua siltä omalta mukavuusalueeltaan. Tässä on yksi sen sorttinen projekti. 

Tämä oli yksi sellainen sitten kun -juttu. Kirjoista, lehdistä ja netin askartelupalstoilta olen kuvia katsellut ja ihaillut toisten kivoja toteutuneita töitä. Jotenkin ajatus betonitöistä on tuntunut kuitenkin liian työläältä, joten laiskuus on voittanut kokeilunhalun. 

Viime kesänä isäntä kuskasi kuitenkin mökille pussin tarveainetta ja vinkkasi, että siellä sitä nyt on. Ilmeisesti olin puhunut näistä betonihommista liian paljon.😀 No, eihän sitä sitten auttanut muu kuin ottaa selvää asian teknisestä puolesta ja tarttua sitten härkää sarvista. Paikalliselta kirpputorilta haettiin pienen pieniä kumisaappaita muutama pari, koot taisi olla 23 ja 24. Mökillä lämpimässä kesäillassa sekoittelin kurat ja öljysin saappaat, ja jotain näin söpöä sain sitten myöhemmin kuoria saappaiden sisältä esiin. 

Toiset tein vuorillisiin saappaisiin, ja niistä kun kuori betonisaappaat esiin, niin ne olivat sitten sellaiset vähän hassut pörrösaappaat. Saappaan vuori kun tarttui betoniin kiinni. Vuorittomat saappaat synnyttivät vähän siistimmät pikku betonisaappaat. Niihin tein varteen kolot tuikkukynttilöille ja varteensa ne saivat koristenauhat.

Pörrösaappaat päätyivät ulos kuistille lyhtyjen viereen koristeeksi. Ne on ulkonäöltään vähän rouheammat, joten ulkona hyvä. Noi siistimmät saappaat päätyivät tunnelman tuojiksi olohuoneeseen. Tykkään.
Ei se sitten lopulta niin työlästä ollutkaan. 
Ens kesänä vois mökillä taas kokeilla sitten jotain muutakin...


Ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Hauskat betonisaappaat. Itsekin mielelläni laittaisin puutarhaan erilaisia betonielementtejä. Löytyisiköhän varastosta jotkut vanhat kumisaappaat tähän tarkastukseen. Lueskelin myös hiljattain, että betonia saa hiilineutraalina, niin sekin on hyvä juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!❤️ Tykkään kyllä kovasti itsekin näistä pikkuisista saappaista. Pienet betonityöt ovat kivoja tehdä ja niistä saa hauskoja koristeita puutarhaan. Yhdet pienet betonisaappaat olen jättänyt mökillä kannon nokkaan koristeeksi. Nyt huomasin, että sammal alkaa kivasti kasvaa saappaiden pinnalla. Tuleekohan niistä nyt vihreät sammalsaappaat.

      Poista

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️