torstai 25. helmikuuta 2021

Harmaa on hyvä


Ikävän ankean harmaa, masentava harmaa vai tylsä tasaisen harmaa? Vai yhdistelmä näitä kaikkea? 

Vai ehkä kuitenkin mieluummin muita värejä korostava ja tukeva, äärimmäisen rauhallinen ja armollinen väri. Valitsen jälkimmäisen. Tai oikeastaan kaikkien edellisten yhdistelmän. 

 

Harmaa on hyvä väri. Harmaa on turvallisuutta. Harmaa on viisautta. Ja mitä olisi meikäläisittäin vuodenkulku ilman marraskuun harmautta? No, okei välillä se ei jää vain marraskuun harmaudeksi, vaan päivät jatkuu yhtenä harmaana pötkönä kohti sitä hetkeä, kunnes viimein keväinen aurinko ottaa vallan harmaudesta. 

Mutta mitäpä olisi se ihana kevään valo, jollei alla olisi jatkuva virta loputtoman harmaita päiviä.

 

 Tässä alustus 😃 siihen, että puikoilta pullahtivat IHANAT harmaa raidalliset jämälankavillasukat. Näistä tuli sen verran reilut kooltaan, että menevät koon 43/44 jalkaan. Sukkien langat taisivat olla suurimmalta osin vanhoja seiskaveikan kerien loppuja. Erisävyisiä harmaita ja valkoista. Mielestäni aika kiva lopputulos. Kodikkaan ja lämpöisen näköiset sukkaset tuli näistä. 

Vielä riittää noita jämälankoja lootassa. Ei ne sieltä tunnu loppuvan, vaikka mitä tekisi. 

Työn alla on kuitenkin jo kesäisempiäkin juttuja. En malttanut olla ostamatta, kun oli tullut kauppoihin jo niin kertakaikkisen ihania lankoja keväisissä väreissä. Ja kyllä nyt voi jo keskittyä vähän keväisempiinkin projekteihin. Kohta on jo maaliskuu ja sehän on ihan virallisestikin ensimmäinen kevätkuukausi.

Mukavaa loppuviikkoa just sulle!

💗

Mari

2 kommenttia:

  1. vihaan harmaita villasukkia kun niitä oli lapsena.muita ei ollut kun äitini luuli että ne on lämpöisemmät.60 luvullakin kavereilla jo värikkäitä.tänä vuonna joduin kutomaan harmaat pupusukat kaverin yli 30 v tyttärelle,olihan ne ihan kivat.ei vaan tunnu itselle oikeilta.kivoja nuo sinun raitasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on näitä ihania eroja meissä ihmisissä. Toisen ihanuus on toisen kauhistus. Ja hyvä niin ☺️ Kauheaa olisi, jos kaikki tykättäisiin ihan samoista asioista. Lämmin kiitos kommentistasi!❤️

      Poista

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️