maanantai 11. helmikuuta 2019

Virkattu Asteri-matto



Tässä se nyt on. 
Vihdoin valmis! Ja täytyy myöntää, että hyvähän siitä tuli.😁
Pitkän aikaa haaveilin virkatusta matosta, vaan en vain saanut aikaiseksi aloittaa. Mutta kun oikea hetki osui kohdalle niin tämäkin yksilö pääsi vihdoin työn alle. 
Ja miten mukava tätä olikaan tehdä! Paksu kude, iso koukku ja nopeasti näkyvää jälkeä. Mikäs sen parempaa. 




Menneellä viikolla oli edessä töihin paluu. 
Se vähän hidasti muita projekteja sekä aiheutti tuntuvaa jännityksen tutinaa. Enkä kyllä sitten kovinkaan paljon jaksanut muihin juttuihin työpäivän jälkeen paneutuakaan. Kunhan olla möllöttelin.😊
Vaan oli töihin paluu ihan mukavaakin. Ihana päästä ihmisten pariin. Ehkä pikkuhiljaa otan taas työnteonkin haltuun. Pienen pienin askelin. 
Eteenpäin kuitenkin.




Mutta se matto. 
Tämän maton tein tuosta Novitan Strömsö ontelokuteesta. Se on ihanan paksu ja pehmeä sillä tuon kuteen sisällä on vanua. Ja luin jostain, että aloittelijalle oikein hyvä kude vaihtoehto kun antaa kuulemma virheet anteeksi. 
No se on sitten mulle hyvä!👍
Malli on Lankavan Asteri-matto  ja heidän ohjeensa mattoon oli loistava.
Hintaahan sitten valmiille matolle tuli aikalailla. Ehkä jos jatkossa vielä teen virkaten mattoja, niin valitsen jonkun hieman edullisemman kuteen. Ja toisaalta, myös tuon Strömsön värivalikoima oli aika pieni. 
Täytyy kyllä myöntää, että hieman kyllä nyt jäi sellainen olo, että ei tämä tähän jäänyt... 


2 kommenttia:

  1. Kuuluuko tän maton muistuttaa kuppia siinä about kerroksen 7 kohdalla? Tuntuu et vaan kääntyy enemmän ja enemmän mitä pidemmälle virkkaa 😮

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sen kuulu kuppia muistuttaa oikein missään kohtaa.🤔 Olisko nyt käynyt niin, että joku lisäys on ehkä unohtunut? Tai teetkö liian tiukkoja silmukoita 🤔 Silloin kun silmukoita on liian vähän, matto alkaa vetää kupille.

      Poista

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️