sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Pääsiäisen pitsisukat





Oikein hyvää pääsiäistä kaikille täältä räntäsateen keskeltä! 
Kuvat näistä uusista ihanuuksista ehdin onneksi ottaa kirjaimellisesti hyvän sään aikana. Aika rajusti vaihtelevat nämä kevään kelit. Villasukkia tarvitaan kaikesta päätellen edelleen. Onni on siis jatkuva villasukkavirta puikoilla.


Itse kun en oikein osaa suunnitella kovinkaan hienoja villasukkamalleja, on siksi ihanaa, että on olemassa niitä jotka osaavat ja haluavat vielä jakaa ihania mallejaan meille muille tehtäväksi.

Kirjahyllyssäni on kaksi Merja Ojanperän supersuloista sukkakirjaa. Tämän sukkaparin ohje on näistä kirjoista toisesta. Kauneimmat villasukat. Se on kirja täynnä toinen toistaan ihanampia sukkamalleja.

 
Tämän sukkamallin nimi on "Niityllä". 
Mallista poiketen neuloin nämä ihan yksivärisestä valkoisesta seiskaveikasta. Nämä Merjan sukkaohjeet ovat loistavia! Ne on kirjoitettu niin, että niitä on helppo seurata ja mallit onnistuu aivan varmasti ilman ylimääräistä pohdintaa ja päänvaivaa. Saa vain nauttia tekemisestä ja onnistumisen ilosta.
 Näistäkin sukista tuli mielestäni hyvin kauniit, ihanan herkät ja suloiset. 



Puput ja tiput mökin ikkunalaudalla seurailevat, kun isäntäväki viettää hyvin hyvin verkkaista pääsiäistä. Ei kiire minnekään. Eilen poistuttiin sen verran mökiltä, että kävimme viemässä vanhemmalle polvelle pääsiäistervehdykset kukkien muodossa. Vähän kurjaa, kun heidän kanssaan ei nyt oikein voi aikaa viettää. Vaan vielä sekin aika koittaa.
Juuri nyt sade ropsuttelee mökin kattoon. Ja isäntä tuossa vieressä kuuntelee äänikirjaa. Nuorisoa odotellaan. Valtakunnassa kaikki hyvin.







Jaksamista kaikille
ja 
pitäkäähän edelleen huolta itsestänne ja toisistanne!
💙
Mari

2 kommenttia:

  1. Todella kauniit sukat; valkoinen sopii aina malliin kuin malliin. Ja nuo siniset kevätkukat pääsevät todella kauniisti oikeuksiinsa. Ojanperällä on kyllä kivoja malleja. Minultakin löytyy hänen sukkakirjojaan, mutta jostain syystä olen saanut vain yhdet niistä tähän mennessä tehtyä. Yleensä vain selailen ja ihailen:) Leppoisaa pääsiäisen jatkoa sinulle.

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️