perjantai 27. toukokuuta 2022

Minun Runoni

 

Nyt tipahti puikoilta helmi.

Oman lyhyenlännän neulojan "urani" huikein tuotos. Omasta mielestäni ehkä kauneinta mitä näillä käsillä, tällä päällä, puikoilla ja langalla voin aikaiseksi saada.

 


 Tämän nimi on Runo. 

Runo-pitsipusero. 

 


Tämän pitsineuleen suuruus on ehdottomasti sen ihanissa pienissä yksityiskohdissa. Ihana pitsineule, kaunis pääntie ja hihansuut, ja ehdottomana kruununa takakappaleen pääntien suloiset helmiäisnapit ja halkio niskassa. Olen rakastunut💗

 

 

Ja ihan häpeilemättä tunnen myös suurta ylpeyttä, että olen saanut aikaiseksi jotain näin suloista. Että kyllä tyytyväisyys tulvii täällä aikalailla yli. Ohimennessäni täytyy joka kerralla hieman hipaista neuleen pintaa. Kokeilla onko se oikeasti siinä. 

Omilta puikoiltani ihan itselleni. Mitähän ihanaa seuraavaksi?

 

 

Malli on Novitan kevät/22 lehdestä. Siinä tämä paita oli neulottu hempeästä lemmikinsinisestä Novitan Merino 4PLY -langasta, kaunis oli sekin. 

Mutta meillä tinkimätön ja lahjomaton makutuomari oli sitä mieltä, että vihreä oli minun värini. Ensin epäröin väriä, ja nyt rakastan. 

 

 

Käytössäkin tämä ihanuus on ehtinyt jo olla. Itseasiassa jo kolmeen eri otteeseen. Ja on kyllä niin hauska päällä! Kevyt ja ilmava. 

Siis aivan täydellinen. 

 

Leppoisaa viikonloppua ystävät hyvät!

💗

Mari

2 kommenttia:

 1. Voi upea, mikä neule 💚 Juuri tuo väri sopii paitaan aivan täydellisesti. Olet täsmälleen oikeassa, tuo on todellinen helmi ja syystäkin olet tyytyväinen ja onnellinen sen tekemisestä.
  Ihanaa alkanutta kesäkuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ Ihanaa kesäkuuta sinullekin! Toivotaan lämpimiä kesäpäiviä.

   Poista

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️