torstai 2. helmikuuta 2023

Kaulurin pikatoimitus

 

 

Neuloja läks lomalle lomps!  

Pakattiin Eskon kyytiin sukset, monot, hiihtokamppeet ja villasukat. Pakkasten varalle tietenkin varattiin mukaan villapaitoja, rukkasia ja pipamyssyjä. Vaan oi ja voi! Siinä laukkua pakatessa hoksasin, että eihän mulla ole kivaa ja lämmintä kauluria laisinkaan. Vakava puute garderoobissa! Hätätilanne, paniikki ja stressi. Mistä tähän hätään neulojalle kauluri? Sellainen joka täyttää kriteerit; söpö, pehmeä, lämmin, kaunis, uniikki ja erityinen. Nyt ei Eskon keula käänny kohti pohjoista, ennenkuin tilanne ratkaistu.

 

Eihän siinä oikein ollut muuta mahdollisuutta, kuin ruveta käymään illan päälle omia lankalaatikoita läpi, että löytyykö kaulurilankoja. Onneksi löytyi Dropsin Air. Pehmeä, ihana ja söpö lanka, joka ei kutita kaulan herkkää ihoa. Just hyvä. Ja siihen kaveriksi Lankaideasta SandnesGarnin silkkimohair. Malli kauluriin, Snow Sealer, löytyi Dropsin sivuilta. Hauska malli jossa pelataan vain oikeilla ja nurjilla silmukoilla.Lankojen väriä oli tosi hankala saada toistettua kuvissa. Tuo Air on oikeasti väriltään semmoinen lähempänä marjapuuroa oleva. Silkkimohair on taas selvästi Airia vaaleampi. Siitä tuli hauska yhdistelmä. Ehdin laittaa kaulurin alulle jo kotona ennen lähtöä. Siinä sitten tuumailin, että kun ajomatkaa on tiedossa noin yksitoista tuntia, niin ehdin saada kaulurin matkan aikana valmiiksi. No, ihan ei se ajomatka kuitenkaan riittänyt kaulurin tekemiseen. Olisi ehkä vähän enemmän pitänyt malttaa neuloa matkalla. Ja sitä paitsi, neulomista hidasti myös välillä se, kun jouduin Eskon puikkoihin sillä pääkuski piti päästää aina välillä lepuuttelemaan kaasujalkaa. Loppuun tikuttelin kaulurin sitten täällä pohjoisessa paikan päällä. Mutta jo heti saapumista seuraavana päivänä sain sen kyllä jo käyttöön. Että ihan hyvin ajoitettu kuitenkin. 

 


Ja siitä tuli juurikin sellainen kuin piti. Kauluri on tosi lämmin, pehmeä, aika söpökin. Eikä tule joka ulkoilijalla vastaan samanlaista.

 


 

 Omin käsin kun tekee, niin saa mitä sattuu tulemaan. 

💗

 

Ihania helmikuun päiviä ihan jokaiselle!

Ulkoillaan ja nautitaan talvipäivistä.
 

💗

Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️