perjantai 3. maaliskuuta 2023

Pipa keltaisella tupsulla

 

Täti sai jättisuuren kunnian toteuttaa erään pienen neidin toiveen.

 


Olivat meillä kyläilemässä, pikkuneiti perheineen, ja häntä kovasti kiinnosteli tädin lankakorin sisältö. Pitkään hän vain hypisteli ja hiplaili keriä (ihan niinkuin itsekin teen lankahyllyjen äärellä😊). Aikansa tuumailtuaan valitsi siitä korista sitten kolme mieleistänsä, marssi tädin luo ja kysäisi, "että teetkö näistä mulle pipon?"

 

 

Ja tottahan täti lupasi toiveen toteuttaa. Ja vielä oikeinkin mielelläni.

Kysyin häneltä sitten, että minkämoisen pipon neiti haluaa näillä väreillä tehtävän? Piti olla kuulemma raitoja ja sydämiä. Sitten hän pyysi kynää ja paperia ja suit sait sukkelaan suunnitteli piponsa mallin. Isolla tupsulla.

 


Hyvin huolella ja erittäin tarkasti hän mietti millä värillä mikäkin kohta neulotaan. Ja tupsun piti olla ehdottomasti keltainen.

Hän juoksi vielä lankakorille tarkastamaan, että siellä varmasti löytyi se keltainen lanka tupsuun. "On sulla keltaista!" kuului iloinen huuto toisesta huoneesta. 

 

Langat ovat kaikki Novitan seiskaveikkaa. Kuuraa ja ja sitä ihan tavallista seiskaveikkaa


 

"Koska sää alotat tän pipon?"

"No, ajattelin, että jos huomenna aloittaisin, kun nyt te ootte täällä meillä kyläilemässä."

(Tässä kohdassa pitkä hiljaisuus...)

"Miks et alottais jo heti?"

Ja aloitinkin sitten jo ihan samana iltana. Ei anneta asiakkaan odottaa.
Mukavaa viikonloppua jokaiselle!

Pipat päähän ja ulkoilemaan.👍

💛

Mari

2 kommenttia:

  1. No nyt osui tilaus ja toimitus kohdilleen 💛 Aivan ihana pipo ja mikä parasta asiantuntevasti suunniteltu ja toiveiden mukaan toteutettu💛

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️