lauantai 16. syyskuuta 2023

Neptunia -sukat

 

 


Pienen harharetken jälkeen sujuva paluu sukkien maailmaan. Ja vieläpä hyvin kesäisten pikkusukkien pariin. Vielä ei onneksi ole ihan niin syksy, etteikö vähän voi vielä fiilistellä kevyemmillä sukilla ennenkuin paksut villalangat valtaavat tyhjillään toimettomina lojuvat sukkapuikot. 

 

Nämäkin pikkusukat tein äidilleni. Lankana näissäkin, ihan niinkuin edellisissäkin pikkusukissa, Regian Cotton Color "Springtime Mood".  

Springtime vaikka syyskuu jo pitkällä.😂 No mutta, ei se ole kai niin justiinsa. 


 

Malli olikin sitten hieman ongelmallisempi, minulle. Kyseessä oli Drops Desingin "Neptunia Socks". 

 Ja miten tämä taas menikin niin, että ei meinannut ollenkaan hahmottua eikä aueta tuon mallin ohje. Kyseessä oli kuitenkin malli, jossa ihan tavallisten oikeiden silmukoiden lisäksi pelattiin vain langankierroilla ja kavennuksilla. Mutta kun ei aukea, niin ei sitten aukea. Muutamaan kertaan työn taas purkasin ja aloitin alusta, kun en vain saanut noita "reikäkohtia" asettumaan oikein ja nätisti.

 


Tai sitten vaan (taas) hätiköin enkä malttanut rauhassa laskea oikeaa määrää silmukoita väliin. En tiedä.

Vaan kyllä niistä sukat taas tuli. Joskus vaan vaatii hieman enemmän kamppailua, että pääsee hankalan paikan yli. Ja kun vain sitkeästi yrittää eikä anna periksi, niin joskus se palkitaan. 

Esimerkiksi kauniilla valmiilla sukilla💙

 

Mukavaa eloa ja oloa jokaiselle!

💙

Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️