keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Ei pöllömpää. Ei.



Leikkauksen jälkeen on ollut enemmän ja vähemmän hankalaa ja hidasta tämä käsitöiden teko. Intoa olisi valtavasti mutta toinen käsi ei tottele joka käskyä eikä ajatuskaan pysy vauhdissa aina mukana. Puhumattakaan kärsivällisyydestä, sitä kun ei vain välillä ole. Haastetta oli saada nämäkin sukat valmiiksi asti, sillä välillä työtä pystyin tekemään eteenpäin vain 15 minuuttia kerrallaan. Mutta sain kuin sainkin ihanalle siskontytölle suloiset pöllösukat valmiiksi pukinkonttiin.
 
Näitä sukkia oli ihana tehdä. Tuo sukanvarren pöllökuvio nousee kauniisti esille yksivärisestäkin sukasta ja silmät tietenkin kruunavat koko jutun. Mitenköhän jos pöllökuvion tekisikin erivärisellä langalla kuin muun sukan? Voisi tulla aika hauskat pöllösukat niistäkin.
Mallin näihin löysin Pinterestistä. Jos vaan jaksaa selailla niin siellä on valtavasti pöllösukkia poikineen.😄😄 Ja ohjeineen. Näiden sukkien innoittajana toimi Villasukat matkalaukussa blogi.
Lankana näissä sukissa Novitan lankaklassikko seitsemän veljestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️