maanantai 17. kesäkuuta 2019

Ihana Tiirinkosken Tehdas

Meillä täällä Hämeessä on eräs ihana päiväretkikohde, jossa paikkakuntalaisena tulee piipahdettua itse asiassa aika useinkin. Kyseessä on tietenkin Tiirinkosken tehdas, ihana lifestyle -myymälä ja superihana kahvila. Myymälä ja kahvila löytyvät tilan entisestä navettarakennuksesta. Siellä on älyttömän mukava piipahtaa aina kun haluaa pois arjen hulinasta tai kun iskee pakottava tarve päästä hypistelemään ihania sisustustuotteita tai kun vaan haluaa nauttia hyvät kahvit ainutlaatuisessa miljöössä.

Malttamaton neuloja hurautti siipan kanssa viikonloppuna jälleen kerran Tiirinkosken ihanaan miljööseen. Koska piti saada villalankoja. Koska malttamattomalla neulojalla on suunnitteilla jo puikolla olevan projektin jälkeisen projektin jälkeinen projekti.🙈 Eikä siihen kelpuuteta tällä kertaa muita lankoja kuin Tiirinkosken tilan omia lankoja. Vielä ei ole olemassa kuitenkaan ihan tarkkaa suunnitelmaa mitä niistä langoista tulee, niitä vain piti päästä hakemaan. Langat kertovat sitten ajallaan mitä niistä tulee.


Samallahan oli taas mukava päästä tutkimaan mitä kaikkea ihanaa sisustustavaraa vanha navetta kätkeekään sisäänsä. Ja kyllähän sieltä löytyy vaikka ja mitä ihanaa. Se on hirvittävän terapeuttista tuollainen ihanien tavaroiden hypisteleminen, erilaisten materiaalien tunnusteleminen ja kokeileminen. Aina ei tarvitse ostaakaan mitään, riittää kun saa katsella  ja kokeilla, hypistellä ja haistella.😄


Ja kun Tiirinkoskelle menee, ei heidän kahvilaansa voi ohittaa. Ihana kahvin tuoksu lumoaa kulkijan jo heti sisään astuessa. Niinhän siinä sitten taas kävi, että herkkuvohvelit laitettiin tilaukseen. Malttamattomalle neulojalle vohveli lohitäytteellä ja siipalle jäätelöllä, kermavaahdolla, kinuskikastikkeella ja suolapähkinöillä. Ja sitä kahvia tietenkin. 



Villalangat kainalossa ja kahvilan antimilla ravittuna oli näillä kulkijoilla hyvin tyytyväinen olo.

Lisätkää ihmeessä Tiirinkosken tehdas kesälomasuunnitelmakartalle. Käymisen arvoinen paikka. Lapsillekin riittää katseltavaa tilan eläimissä. Sieltä löytyy kaneja, kissoja ja koiria, lampaita, kanoja ja Ylämaankarjaa. Pienetkin viihtyvät varmasti.


Aurinkoista juhannusviikkoa kaikille
ja 
erityisesti sinulle!
💚
Mari

4 kommenttia:

  1. Tuohan on neulojan paratiisi! Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiirinkoski on ihana paikka. Suosittelen lämpimästi.🙂

      Poista
  2. Tiirinkosken Tehdas on kyllä ihana paikka! Siellä on tullut käytyä jo monena kesänä:) Aurinkoista juhannusviikkoa myös sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä riittää aina jotain ihanaa hypisteltävää ja nähtävää. Toivotaan mukavia juhannuskelejä meille kaikille.☺️

      Poista

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️