torstai 6. kesäkuuta 2019

Suloinen lankakauppa Lahdessa



Alkuviikosta lähdin mieheni työmatkalle mukaan ja miehen mennessä hoitamaan töitään, minä tietenkin kulutin päiväni kiertelemällä Lahdessa. Tottakai sen päivän aikana tuli kierreltyä kaikki mahdolliset kaupat ja putiikit, kauppakeskukset ja tori. Ihanaa oli istuskella itsekseen kahvilla aivan rauhassa ja lounaallakaan ei ollut mukana ketään kuka olisi vaatinut pihvipaikkaan, vaan sain ihan itsekseni mennä ihanasti salaatille. Ylellistä.😊
 


Se mikä erityisesti ilahdutti tuolla Lahden visiitillä, oli suloinen pieni lankakauppa Pitsi ja Palmikko. Juuri ennen tuota Lahden matkaa olin ohimennen lukenut muutaman kommentin tuosta lankakaupasta. Aikani kuluksi ajattelin sitten etsiä tuon kaupan ja se mitä löysin, oli jotain aivan ihanaa. Kauppa ei ole suuren suuri mutta aivan täynnä toinen toistaan ihanampia lankoja.  
Ja värejä! 

Missään muualla en koe koskaan olleeni niin tervetullut myymälään. Aivan kuin olisivat odottaneet juuri vain ja ainoastaan minua. Niin sydämellinen ja ihana vastaanotto. Ja se tunnelma! Sinne sisään astuessani tuntui kuin lämpö ja rauha olisivat vallanneet minut kokonaan. Ulkona ihmiset arjen kiireissään ja siellä sisällä pienessä lankakaupassa oma pieni, rauhallinen ja ihana maailmansa. 

Ikkunanurkkauksessa istui muutama asiakas neulomassa verkkaisesti ja juttelemassa niitä näitä. Ja sinne minutkin kutsuttiin mukaan. Miten välitön ja rento ilmapiiri. Ja miten superihana valikoima lankoja ja neuletarvikkeita. 
Tottakai sieltä olisi halunnut ostaa puoli kauppaa kotiin vietäväksi.









Inspiraatiota ja ideoita sieltä myös saa halutessaan yllin kyllin. Itselleni tarttui ihasteltavaksi Sandnes Garnin mallilehti täynnä suloisia vauvaneuleita. Ja lankojakin syksyllä syntyvää suvun uutta jäsentä silmällä pitäen.


Mutta jos ikinä kuljette Lahdessa, niin käykää ihmeessä tuossa ihanassa pienessä lankakaupassa Lahden keskustassa. Vaikka vain tankkaamassa väreistä voimaa ja lämmintä sydämellisyyttä ja lähimmäisenrakkautta. Ihan varmasti itsekin tulen tekemään asiaa Lahteen tulevaisuudessakin. Ihan vaan, että saan hyvällä syyllä käydä kokemassa taas tuon lämminhenkisyyden.


Suloisia hellepäiviä!
💓
Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️