tiistai 17. maaliskuuta 2020

Pieniä iloja virkatenTuolta lankalaatikosta löytyi vielä pieniä nöttösiä näitä 
Novitan Cotton Bamboo -lankoja. Nyt tuntuu ihan hyvältä tehdä kaikkea ihan tavallista ja vaikka virkkailla pieniä söpösiä perusjuttuja, kun maailma ympärillä kuohuu ja eletään todella poikkeuksellista aikaa. 


Tässä jokunen viikko sitten siivoilin kotiamme, kun tiesin välittäjämme tulevan kuvaajan kanssa visiitille. Silloin koitin keräillä kaiken ylimääräisen pois pöydiltä ja tasoilta, että asunto näyttäisi myyntikuvissa kivalta. No, siivoilin sitten niin tehokkaasti, että nyt on paljon tavaroita täysin hukassa. Virkkaamani lasinalusetkin olen silloin laittanut niin hyvään talteen, ettei nyt ole hajuakaan missä ne ovat. Monena päivänä olen niitä kaipaillut ja käyttöä olisi ollut mutta kun ei löydy, niin ei löydy. Ja eihän siinä sitten ole auttanut muu, kuin tehdä niitä lisää. Ja jos ne eksyneet lasinaluset sitten jostain joskus ilmestyvät, niin nämä uudemmat jämälankaversiot voin sitten viedä vaikka mökille. 
 Itse koen hyvin rauhoittavaksi, tämän kaiken kummallisen ja huolestuttavan ajan keskellä, kun saan tehdä kaikkea ihan tavallista, turvallista ja tuttua. Kyllä ovat ihan tavalliset kotiaskareetkin saaneet mielessäni totaalisen arvonylennyksen. Hyvin mielelläni palaan tuolta maailmalta työpäivän päälle kotiin ja suljen oven, huokaisen ja laittan kahvin tippumaan ja puuhailen jotakin ihan perusjuttuja. Minulle sopii hyvin mainiosti tämä kun ei tarvitse hötkyillä mitään eikä minnekään. Huoli tästä tilanteesta ja läheisistä on koko ajan olemassa mutta ei sen huolen kannata antaa ottaa liikaa valtaa ajatuksista. Mennään päivä kerrallaan.Ei vaivuta nyt liikaan huoleen ja synkkyyteen. Kaiken huolen keskellä voimme ehkä myös nauttia hieman rauhallisemmasta ajasta ja ihan perusasioista. Tässä ohessa kuitenkin myös kevät etenee ja vie meitä pikkuhiljaa kohti kesää. 
 Pidetään huolta itsestämme, rakkaistamme,
 läheisistämme 
ja
naapurin mummosta ja vaarista. 

💙
Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️