sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Lyhytvartiset pitsisukat





Niin saapui sitten ihana toukokuu. 
Vappu tuli ja meni, sitä juhlaa tuskin huomasi tänä vuonna. Kelit ovat aavistuksen lämmenneet, uuden kodin remontti etenee vääjäämättä ja puikoilta tipahtivat nämä ihanat Merja Ojanperän Vintage-sukkien ohjetta mukaillen tehdyt pikkusukat.

Vaikka ajat ovat ikävät, niin silti löytyy paljon myös näitä hyviä pikku uutisia.
 

Nämä vaaleanpunaiset lyhytvartiset pitsisukat kuuluvat edelleen siihen jämälankojen monenkirjavaan klaaniin. Kun olen tässä sitkeästi yrittänyt, vaihtelevalla menestyksellä, kuluttaa tavalla jos toisellakin pois erinäisiä vaihtelevan kokoisia lankakeriä tuolta lankalaatikosta. 
Ihan vilpittömästi yritän kuluttaa vanhoja pois mutta myönnettävä on, että taas kyllä tarttui kaupan lankahyllyltä uuttakin lankaa mukaan. Kuten tänäänkin kävi. Ihan vahingossa. Pari kerää Simeonia lähti ruokaostosten ohessa kaupasta mukaan.🙈


Nämä pitsiset ihanuudet syntyivät Novitan Muumitalo-langan lopusta. Tätä lankaa hankin aikoinaan pienen prinsessan reppua varten. Jos kiinnostaa, niin lisää virkatun repun tarinasta voit käydä lukemassa TÄÄLTÄ.


Näistä sukista tuli hirmuisen söpöset. 
Ihan viimeisiä viimeistelyjä tein vapun aikaan remontin keskellä siellä uudessa kodissa. Välillä hempeitä juttuja ja sitten välillä vähän keittiön lattian asennusta isännän kaverina. Ja sekin on mainittava, että kyllä tulikin hieno lattia. Yhteistyössä on voimaa. Tuli aika kiva fiilis, niinkuin aina kun yhdessä jotain tehdään. Ja sitten onkin taas kiva uppoutua johonkin ihan omaan tekemiseen. Se on se tasapaino.

Ja olen kyllä muutoinkin nyt ihan huippufiiliksissä siitä uudesta kodista. Vaikka monet remonttiin, asunnon myyntiin ja muuttoon liittyvät asiat ovat nyt hankaloituneet tämän ympärillämme jylläävän viruksen takia, niin silti tunnelma on suhteellisen korkealla. Ja vaikka jotkin asiat eivät etene nyt ollenkaan, niin ei se jaksa ihan joka hetki harmittaa. Kun osaa iloita ihan pienistäkin asioista, niin kyllä tästä selvitään. Ja jos asiat kuitenkin etenevät, vaikka ihan pienen pienin askelin, niin se on hyvä. 
Se riittää.
 Eteenpäin se on kuitenkin.


Leppoisaa sunnuntai-iltaa ja hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille!
Ja erityisesti juuri sinulle.
Pidetään huolta kaikista.
💗
Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️