tiistai 20. lokakuuta 2020

Nyt pukkaa raitasukkaa

 

 


Viime viikolla pikkuiset lapaset, tällä viikolla sukat. Sillä villasukkiahan ei voi kenelläkään olla liikaa, eihän!? Ei aikuisella eikä varsinkaan lapsella. Ja sitä paitsi, nythän eletään taas villasukkien sesonkiaikaa. Onpa aika ihanaa kiskaista ilmojen viiletessä lämpimät käsinneulotut sukat jalkoihin. Ihmisen ja maailman välissä on hyvä olla aina jotakin pehmeää.

Joten puikoilta, puikoilla ja puikoille villasukkia.

  

Näiden sukkien kohdalla oli ensin jämälankalaatikon langat ja sitten vasta ajatus siitä, että mitä niistä syntyy. Lapasiakin mietin mutta eihän siinä ollut oikeastaan kahta sanaa siitä, että sukat näistä langoista piti syntyä. Ja syntyi pienet, koon 26 sukat.

 

Uskoisin, että käyttäjä näille kyllä löytyy. Vaikka ei se aina ole viimeisen päälle varmaa löytyykö kaikille tehdyille, tekeillä oleville ja suunnitelmissa siintäville töille käyttäjää heti ja oitis. Paljon tuntuu putoilevan töitä puikoilta ihan vaan tekemisen ilosta. Sukat, lapaset ja muut tehdyt työt kohtaavat käyttäjänsä usein myöhemmin ja vähän vahingossa. Tekemisen riemu ja onnistumisen ilo on se mikä motivoi kolistelemaan puikkoja enemmän kuin sukkien tai lapasten todellinen tarve.

 

Uusia projekteja puikoille! Raidoilla ja ilman.

Eihän sitä enää osaa olla tekemättäkään.😂


Kivaa viikkoa ihan jokaiselle!

💛

Mari

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️