torstai 3. joulukuuta 2020

Pikkuveljen perussukat

 

 

Joulukuun aloituksen kunniaksi neulojan puikoilta tipahtivat melko perinteisen näköiset miehen jalkaan sopivat perussukat. 

Mutta vaikka ulkonäkö sukissa onkin perinteisen perussukan, ei näissä silti ole neulojalle mitään ihan "vaan" perusjuttua. Nämä ovat nimittäin tikuteltu tunteella omalle pikkuveljelle. Siskolleni olen sukkia neulonut mutta kummallekaan velipojalleni en. Ovat siis ensimmäiset laatuaan. Toivottavasti pikkuveli tykkää.


 

Malliksi valikoitui ihan tuommoinen perussukka jo senkin vuoksi, että aikataulu tässä tapauksessa oli aika niukka. En uskaltanut valikoida malliksi mitään kovin monimutkaista, että sitten varmasti saan sukat valmiiksi ajoissa. Aina kun en voi olla ihan varma tästä omasta tekemisestäni. Että milloin sujuu neulominen kuin tanssi ja milloin on pahemman luokan tervanjuontia koko touhu.

 

 

Ja toisekseen, ainakin nämä oman lähipiiriin miehet tykkäävät enemmän juuri näistä ihan perussukista kuin kovin monimutkaisesti toteutetuista kirjavista malleista. Yksinkertainen villasukkamalli tuntuu olevan miesten mielestä paras. Vai minkälaisia kokemuksia muilla sukittajilla?

 

Tällä hetkellä puikoilla jatkaa vahvasti tuo villasukkalinja. Joulupukin apulaisena yritän tässä toimia. Ja aikaahan tässä nyt on neulomiselle, kun ei tuon koronan takia oikein muualla tule käytyä kuin töissä. 

Voi kun tästä jo pikkuhiljaa päästäisiin voitolle koko taudista. 

 Mutta sitä odotellessa pidetään edelleen huolta itsestämme ja toisistamme!

💙

Mari

2 kommenttia:

  1. Kauniit sukat oletkin tikutellut 💙 Omakin kokemukseni on, että nuo miehet tykkäävät perussukista eniten ja palmikot ja perusraitoja kummemmat kuviot eivät saa suosiota, vaikka kuinka hienoja olisivat ;) Levollista joulukuuta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos💙 Juu, ei ole kelvanneet värikkäät kuviot ja palmikot meidänkään miesten sukkiin.😉

      Poista

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️