perjantai 5. huhtikuuta 2019

Käsityöunelmia




Välillä on hyvä haaveilla. Ja niitä haaveita ja unelmia on hyvä olla. Eikö se ole niin, että haaveilu ja unelmointi on terveen mielen leikkiä. Ne kertovat meille siitä, että me voimme hyvin. Itselleni unelmointi on voimavara ja suuren mielihyvän lähde.
Ja mulla on nyt se. Haaveiluaika.
💗 

Tiedättekö, se tunne kun käsityöunelmat ja käsityöhaaveet lähtevät lentoon. Se on kiva tunne. Ja se on myös tarpeellista. Siitä syntyvät sitten myöhemmin toteutettaviksi valtaosa niistä kaikista ihanista ideoista jotka aluksi olivat vain haaveita ja käsityöunelmia.

Ja sitä haaveiluaikaa ei voi käskeä. Se tulee kun on tullakseen. Yhtäkkiä huomaat, että ne unelmat täyttävät lähestulkoon jokaisen valveillaolon hetken ja välillä liihottelevat jopa uniin.
Nyt on todellakin se. Käsityöunelmien aika.

Ehkä se on tämä ihana kevätaika joka unelmoinnin laukaisee. Tai ehkä niitä haaveita ja ajatuksia on vain kertynyt alitajuisesti jo niin paljon, että on pakko jo päästää ne lentoon. En tiedä. Tämä käsityöunelmointi on samalla kamalan ihanaa sekä ihanan kamalaa. Unelmointihan on itsessään aivan mahtavaa ja voimaannuttavaa mutta se äityy kamalaksi, jos haluaisi ihan heti päästä toteuttamaan niitä kaikkia. Se into mikä käsityöunelmoinnista syntyy kun ei malttaisi odotella mitään vaan päästä saman tein tekemään ja toteuttamaan kaikki. Ja kun ei enää tiedä mistä alottaisi kun kaikki mielessä pyörivät ideat tuntuvat niin ihanilta.




Itse olen nyt jo jonkin aikaa haaveillut kokeilevani huivin virkkaamista. Olen seurannut muiden ihania huiviprojekteja instagramissa, huokaillut kauniiden mallien äärellä ja miettinyt, että osaisinko. Sitten löysin tässä joku aika sitten vanhasta Kodin Kuvalehdestä ihanan huivin mallin. Tämä huiviunelma on jo askeleen lähempänä toteutumista, sillä tilasin jo langatkin Lankamaailmasta. Samallahan sieltä tuli sitten tilattua myös vauvalankoja, sillä vauvajuttuihinkin liittyy monta pientä ja söpöä haavetta.





Keskiviikkona piipahdin myös kirjastossa. Se on paha paikka haaveilijalle, sillä lisäinspiraatiota unelmointiin sieltä kyllä löytyy. Tällä kertaa sieltä kulkeutui kotiin muutama sukkakirja. Tosin vasta kotona huomasin, että tuon Villasukkakirjan kannessa lukee selvällä suomen kielellä, 
että "vaativia malleja taitavalle neulojalle". Eli ei mulle.😂 Mutta kuvia on kiva katsella ja haaveilla, että sitten kun osaan vähän enemmän niin voisin kokeilla muutaman kivan mallin toteuttamista.


Haaveita ja unelmointia viikonloppuunne!
💗

2 kommenttia:

  1. Ihana teksti! Ja ihania haaveita. Tuo huivi onkin todella kaunis, joten mielenkiinnolla odotan, miltä se valmiina näyttää.
    Ja, vauvalangat. Ne vasta ihania ovat :) Mukavaa unelmankaunista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu! Saa nähdä milloin tuo huivi sitten valmistuu. Tarvikkeet on, enää puuttuu vain tekijän aktivointi. ;)
      Ihanaa aurinkoista viikonloppua sinullekin!

      Poista

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️