perjantai 24. toukokuuta 2019

Hyvän kesän alku Kaneli palmikkosukkien kera


Tästä tulee hyvä kesä. Tunnen sen. 
En ajattele edes, että tästä täytyy tulla hyvä kesä vaan, että tästä todellakin tulee. Jossain tuolla sisällä tiedän sen. Hyvä. Kesä.
Viime kesä ei todellakaan sitten ollut sellainen "hyvä kesä". Vaikka kelit olivat mitä parhaimmat ja lämpöä ja aurinkoa riitti yllinkyllin, niin se ei ollut hyvä kesä. Omat asiat olivat niin sekaisin ja olin niin rikki kaikkien terveydellisten syiden takia, että mikään määrä aurinkoa ja lämpöä ei tilannetta plussalle nostanut.

Nyt alkoi tämän kesän osalta kesäloman osa 1/2. Istun juuri nyt yksin mökillämme keittiönpöydän ääressä ja kirjoitan tätä. Järveltä puhaltaa kylmä tuuli ja saattaapi olla, että tänään saadaan vielä sadetta. Ei ihan sellainen yleisesti kovinkaan toivottu kesälomakeli. 
Mutta minä nautin. 


Minulle tämä ikkunasta avautuva maisema on kaikkein kaunein satoi tai paistoi. Kesä on kaunein kelistä riippumatta. Ihana hetki juuri nyt. Takassa loimottaa tuli, linnut laulavat ulkona ikkunan takana niin kovasti, että välillä tuntuu kuin laulaisivat sisällä. Meidän pienessä mökissä on rauha. Maailma makaa mallillaan.
Loma on parhaimmillaan juuri nyt.

Työn alla tällä lomailijalla ovat nyt Vanillawoolin Marianne Heikkisen suunnittelemat Kaneli palmikkosukat. Aivan ihana malli. Ja todella hauskat tehdä. Keskittymistä tämä malli kyllä vaatii, joten edistyvät melko hitaasti.
Nyt vaan jännittää riittääkö tuo lanka. Ja jos loppuu kesken, niin mitäpä keksin. Ensimmäisen kerran ikinä olen tehnyt molempia sukkia yhtäaikaa. Yleensä kun olen aina tehnyt yhden sukan kerrallaan valmiiksi asti. On oikeastaan paljon mukavampaa tehdä näin, että molemmat etenevät suurinpiirtein samaa tahtia.

Nyt taidan hakea lisää kahvia ja sitten ehkä tuumailla, että mitäpä tekisin vai tekisinkö mitään.😃😃 Vai laittaisiko jo saunan pesään tulet ja kantaisi vedet saunaan. 


Ihanaa viikonloppua!
💗
Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️