torstai 20. kesäkuuta 2019

Leppoisaa keskikesän juhlaa!

Täällä tällä hetkellä istun mökkimme terassilla ihanasti pihakeinussa ja kuuntelen lintujen laulua pihapuissa. Nyt jopa lokkien ajoittainen kirkuna kuulostaa sulosoinnuilta korvissani.😂 Juuri nyt ja juuri tässä asiat ovat mallillaan ja suurin huolenaihe on se, ettei vaan virkkuukoukku pääse putoamaan terassilautojen raosta. 
Vielä on mökillä hiljaista. Muutama mökkinaapuri on jo etsiytynyt paikalle mutta kaikki ovat omissa oloissaan ja nauttivat ihanasta päivästä. 
Vielä saan itsekin hetken olla aivan yksin. Muu perhe on tulossa vasta illemmalla, kunhan ehtivät. Ihanaa kun tulevat mutta nautin myös tästä yksinolosta. Tuntuu hassulta, että joskus en pitänyt yksinolosta laisinkaan. 


Näin mökillä ollessa on ihanaa kun on käsitöitä mukana ja saa uppoutua niiden tekemiseen aivan täysin. Kenties vain pienen hetken kerrallaan mutta silti. Mökkikäsityöt saavat olla sellaisia helppoja ja pieniä. Niinkuin nyt nuo virkatut lasinaluset. Jälleen. Ne ovat vaan niin ihania ja niin superhelppoja tehdä, että taidan olla niihin koukussa. Ja lahjoina ovat todella mainioita, tai pieninä tuliaisina. Niitä nyt vaan syntyy aina välillä. Värit vaan vaihtelevat.



Yhteistä taivalta tämän blogin kanssa on takana nyt kohta puoli vuotta. Enkä aloittaessani olisi uskonut, että tämä touhu antaa näin paljon. 
Sanoivat, että yritä vaan sitkeästi tehdä käsitöitä sillä aivoille se tarjoaa ihan parasta terapiaa. Ja niinhän minä olen yrittänyt. Ja yrittänyt. Ja tehnyt. Ilman tätä blogia en varmastikaan olisi yrittänyt näin paljon. Ihan paras kannustin on tietenkin ollut se, että hämmästyksekseni niin monet ovat käyneet myös lukemassa näitä jaarituksiani. Ja se on kannustanut yrittämään vielä enemmän. Olen oppinut hyväksymään ajoittaisen hitauteni, pieniä virheitä olen oppinut katsomaan läpi sormien. Se, etten aina oikein ymmärrä lähinnä nykyään naurattaa. Huonompiakin aikoja on mutta paljon on menty eteenpäin.

Joten kiitos kun olette olleet ja käyneet lukemassa tai vaan kuvia katsomassa. Te kaikki olette kannustaneet jokaisella käynnillänne minua yrittämään vielä vähän enemmän ja olemaan luovuttamatta liian helpolla.


Ja nyt täältä pihakeinun pehmeästä sylistä haluan toivottaa 
leppoisaa keskikesän juhlaa teille kaikille!
Nautitaan tästä ihanasta vuodenajasta ja muistetaan ottaa myös rennosti.

💕
Mari

5 kommenttia:

  1. Ihanaa keskikesän juhlaa sinulle Mari. <3

    VastaaPoista
  2. Ihana teksti. Ja voi että, juuri tuollaisen mökin ja terassikeinun järvinäköalalla haluaisin :) Ihana tunnelma välittyy tästä kuvastasi. Nuo lasinaluset ovat todella kauniita. Onko malli omasi, vai löytyykö siihen kenties jostain ohje? Ja, jos saa kysyä, mitä lankaa olet noissa kuvissa olevissa käyttänyt; sävyt ovat todella kauniit.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kovasti.😍 Lasinalusten malli ei ole omani. Alunperin pongasin mallin ja ohjeen Prinsessajuttu -blogista. Nyt tosin tuo ohje on jo tatuoitunut muistiosastoon.😂 Lankana olen näissä käyttänyt Novitan cotton bamboo -lankaa. Siinä löytyy kauniita värejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Pitääpä tutustua ohjeeseen ja käydä lankaostoksilla :) Mukavaa loppuviikkoa!

      Poista

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️