keskiviikko 18. syyskuuta 2019

Olet rakas

Jokin aika sitten kerroin ja kirjoittelin teille, kuinka meidän nuori nainen tilasi itselleen äidin tekemät villasukat. Nehän eivät saaneet sitten liikaa muistuttaa villasukkia. Värin piti olla musta ja sukkien sellaiset, että kun näkyvät kengistä housunlahkeiden päällä, niin eivät ole liian villasukkamaiset villasukat. Kuitenkin villasukat ovat kylmillä keleillä tarpeen ja mieluiset, kunhan eivät näytä villasukilta.





Ja tokihan äiti mielellään lapsellensa sukat neuloo, kun sellaiset kerran toiveena olivat. Tosin pienesti tämä neulova äiti protestoi mustaa väriä. Sitä kun on näin iltojen hämärtyessä aika haastava neuloa. Ei tahdo ilman tehokasta valonheitintä erottaa työstä yhtään mitään. Ja olisinhan mieluimmin neulonut nuorelleni väriä...mutta toive on toive. Musta oli näiden sukkien väri. Ja lanka ihan perus seitsemän veljestä.


Vähän kuitenkin salaisesti ujutin väriä mustaan sukkaan. Ja samalla sinne rakkaani sukkiin pienen salaisen viestin. Nuo pienet sydämet tein näiden sukkien pohjaan silmukoimalla ja samalla ne siellä muistuttavat nuorelleni kuinka rakas hän on. Tietäähän hän varmasti sen muutenkin mutta tuntui kivalta ajatukselta silmukoida se salaisesti myös hänen sukkiinsa. Sydän ei sieltä sukan pohjasta juurikaan näy, ne ovat siellä ihan piilossa mutta aina kuitenkin mukana.


  Nyt tässä istuskelen taas sohvannurkassa työpäivän jälkeen ja kirjoittelen tätä. Ikkunasta katselen, kun aurinko paistelee vielä niin kivasti. Pihavaahterakin alkaa jo pikkuhiljaa vaihtaa väriään. Puun reunimmaisten oksien lehdet hehkuvat jo upeissa punaisen ja oranssin väreissä. Kesäkukkiakaan en ole vielä raaskinut laitella pois, kun kukkivat mokomat vielä niin kauniisti. Joko te olette vaihtaneet kukat kanerviin? Täällä se on vasta ajatteluasteella. Hyvin ajateltu ja suunniteltu on katsokaas jo puoliksi tehty.😄

Toivottavasti saamme nauttia näistä kauniista aurinkoisista syyspäivistä vielä pitkään!  

Ihania syyskuun päiviä teille kaikille!
💛
Mari

2 kommenttia:

  1. Kauniit sukat ihanalla sydämellä<3 Meillä kanssa nuorimmainen esitti joululahjatoiveeksi äidin tekemät villasukat. Kaikenlaista vaatimusta oli ja kun en löytänyt kaikki toiveet täyttävää mallia, piti sellainen kehittää itse:)
    Meilläkin kesäkukat ovat vielä paikoillaan. Muutama kanerva on jo joukkoon eksynyt. Toivotaan että kauniita syyspäiviä on vielä pitkään:) Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni 💕 Lapsille on ihanaa tehdä heidän toiveidensa mukaisia lapasia ja sukkia. Onneksi nämä isotkin vielä kelpuuttavat äidin tekemät.

      Poista

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️