tiistai 14. tammikuuta 2020

Pöytävalaisimen tarina


Nyt seuraa jotakin hyvin erityistä ja ainutlaatuista. Koska omat projektit jumittavat oikein kunnolla, eikä valmista tunnu tulevan millään, ei siltä saralta juuri irtoa mitään kerrottavaakaan. Mutta meidän kaikkien iloksi sain puolisoltani luvan jakaa hänen projektinsa lopputuloksen teille kaikille.


Tämän lampun sain syntymäpäivälahjaksi rakkaalta mieheltäni. Ei ole ollenkaan hullumpaa täyttää vuosia, kun lahjaksi saa jotakin näin hienoa! 
Lahjakassiin kun kurkkasin, niin ei riemulla ollut rajaa. Tämä pöytävalaisin on NIIN HIENO. En voi käsittää, että puolisoni on kaikessa hiljaisuudessa (ja minulta salaa😄) valmistanut tämän upean valaisimen.


Lampun jalka on tehty vanhasta hirren pätkästä. Tässä meidän lähellä sijaitsee Metsänkylän Navetta, jossa myydään vanhoja rakennustarpeita. Silloin tällöin siellä on tullut vierailtua ja joskus sieltä on tarttunut mukaan myös vanhoista taloista purettuja hirsiä, lattialankkuja ja vanha ikkunakin. Niistä puolisoni on sitten tehnyt meille kotiin kaikenlaista mm. ruokapöydän. Jos haluatte nähdä sen, niin voin joskus tehdä postauksen siitäkin. Se on hieno.

No mutta tämä lamppu. 
Se on siis tehty hirren pätkästä mikä jäi ylimääräiseksi juuri tuosta ruokapöytäprojektista. Vuosikymmeniä vanha puu on itsessään jo niin kaunis ettei siihen tarvitse mitään lisätä eikä siitä juuri tarvitse mitään poistaakaan. Hieman puolisoni on tuota pintaa hionut ja viimeisenä sipaissut pintaan puuvahan. (niinköhän se oli...😏)



Muistan kyllä, että tästä valaisimesta on ollut jossain kohtaa puhetta ja sen tekemisestä on keskusteltu. Mutta sinnehän se on hautautunut jonnekin arjen kiireiden alle ja itse olin unohtanut koko asian aivan täysin. 
Onneksi mieheni ei ollut unohtanut. 
 
Kovin nopeita emme kumpikaan näissä projekteissamme ole mutta sillähän ei ole mitään väliä. Parasta on, kun saa rauhassa tehdä ihan ilman aikatauluja. Valmista kuitenkin jossain kohtaa tulee.

Ihanaa viikkoa teille kaikille
ja 
erityisesti sinulle
💚
Mari

1 kommentti:

  1. Kerrassaan upea valaisin! Ihana mies sinulla, kun viitsii tehdä ja ennen kaikkea muistaa, mitä puoliso on joskus toivonut:)
    Ja olisi tosiaan kiva, jos joskus haluat tehdä postauksen siitä Metsänkylän Navetasta. Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️