lauantai 4. tammikuuta 2020

Hyvää syntymäpäivää!

Hyvää uutta vuotta ihan kaikille ja jokaiselle. 
Ja hyvää ensimmäistä syntymäpäivää tälle minun erikoislapselleni, tälle blogille. Hieman nyt myöhässä toki toivottelen onnea, sillä ensimmäisen blogijuttuni päästin ilmoille 2.1.2019. 
Onnea blogille ja onnea minulle. 
Kulunut vuosi tämän blogin kanssa on mennyt kyllä hirmuisella vauhdilla! Ja miten paljon tähän kuluneeseen vuoteen onkaan mahtunut tapahtumia ja sattumia. Ja millaisen läjän olen saanut aikaiseksi kaikenlaisia käsitöitä! En voi kuin ihmetellä. Sairauden pahimmassa myllerryksessä, mielialan kyntäessä pohjamutia, kun tuntui, että mikään ei enää ikinä milloinkaan palaa ennalleen. En olisi silloin uskonut, että vuotta myöhemmin asiat ovat suhteellisen hyvin ja itse blogin myötä monta monituista kokemusta rikkaampi. 
Tämä vuosi blogin kanssa on ollut hauska matka. Se matka on ollut kannustava, yllättävä, innostava, inspiroiva. Todellinen löytöretki. Löytöretki itseen ja käsitöiden maailmaan.


Edellisessä postauksessa muistelin mennyttä vuotta ja blogin luetuimpia postauksia. Jutun niistä voit käydä kurkkaamassa täältä. Mutta kyllä mielestäni huomion ansaitsevat myös ne kehnoimmat tarinat. Ne jotka eivät ole syystä tai toisesta oikein kiinnostaneet ketään. Ykkössijan tällä listalla saa postaukseni jossa kovasti koitan muistuttaa itseäni siitä, miten tärkeää olisi keskittyä hyvään kaiken negatiivisen sijasta. Kakkosena loistaa postaus ihanasta pakkaspäivästä ja palmikkolapasista. Ja kolmosena surun täyttämä teksti jonka kirjoitin, kun jouduimme luopumaan rakkaasta koiraherrastamme


Ja nyt suuntana tämä uusi ja innostava vuosi 2020. Innostuksesta kihisten jään seuraamaan mitä kaikkea mielenkiintoista se tielleni viskaakaan. 
Toivottavasti kaikkea mukavaa ja positiivista.


Iloista mieltä!
💗
Mari

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea 1-vuotiaalle blogille! Minäkin aloitin blogini tammikuussa, kaksi vuotta sitten. Monenlaista on ehtinyt tapahtua siinä ajassa ja on ollut myös hauska huomata oma kehitys bloggaajana. Mukavaa tammikuun jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Ja onnittelut sinunkin blogillesi! Ihania tammikuun päiviä!

      Poista

Lämmin kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani. Kommenttejanne on aina mukavaa lukea, joten jätäthän viestin muistoksi minulle käynnistäsi.❤️